תחושת נפיחות בגוף

שלום! יש לי בעיה: בחודש מרץ, אני עושה הפריה חוץ גופית, התוצאה היא שלילית, אבל שמתי לב כמה שבועות, היא התחילה להתנפח, הפנים, הידיים, הרגליים, בכלל, את כל הגוף. במחלקה, קיבלתי תרופות כגון: פרוגסטרון, pentoksifilin, Phys. p-p, p-r Ringer dexamethasone, metoclopramide, חומצה אסקורבית, L- ליזין aescinat, aktovigin, reosorbilakt, ויטמין E, Pregnacare, RR אלבומין utrozhestan, flenoks, fraksiparin, Aspekard. אני גם שתיתי מים 4 ליטר dkn, ואכלתי מזונות מלח וחלבון בלבד. הלכתי למרפאה המקומית, עבר את הבדיקות דם ושתן. דם אמר שהכל נורמלי, כגון תוצאות של שתן:
LEU +2 125 / UL
KET + - 0.5mmol / L
NIT +
URO +1 33 / L
BIL +2 34umol / L
PRO - 0g / L
GLU - 0moll / L
SG 1.030
BLD - 0Cell / UL
pH 5.0

אמרו לי הרבה צפיפות, אבל לא טיפוללא מונה, נשלח לבית חולים אחר. הכליות שלי לא כואבות לי, רק הרגליים שלי, אני מנסה לשתות לפחות ליטר של נוזלים ביום, זה קפה, מיץ אוכמניות, ומרק של ורד כלב, מה אתה מייעץ לי למה התנפחתי ואיך להיפטר ממנו? תודה מראש על תשובתך!

anna_1983 נולד רק הודעות: 10 רשום: 23 דצמבר 2011, 08:08 הודה: 0 פעמים. תודה: 0 פעמים.

אנה 1983 ערב טוב

אם לשפוט לפי התוצאות של urinalysis, אתה לא יכוללא לכלול זיהום בדרכי השתן. לגבי נפיחות, אילו אינדיקטורים ביוכימיים של בדיקות דם (בעיקר את רמת החלבון, אוריאה, קריאטינין).

בכבוד רב,
וא. עבדולייב

שלום! בדיקות דם הם כדלקמן: אוריאה 6.03 mmol / l, קריאטינין 0.068 mmol / L, ESR 6 מ"מ, L 8.4, 4.55 אה, חלבון 65 גרם / l. יש עדיין בדיקות כאלה: זמן פרותרומבין 14 (נורמה 12-18), INR 0.95 (נורמה קרוב ל 1), מדד prothrombin 104.3% (נורמה 70-110), APTT הבדיקה 30.1 שניות (28- 38), זמן thrombin 19.1 שניות (נורמה 14-27), פיברינוגן 3,03 גרם / l (נורמה 2-5). ומה לעשות עם הזיהום, איך זה מטופל? תודה מראש על תשובתך!

anna_1983 נולד רק הודעות: 10 רשום: 23 דצמבר 2011, 08:08 הודה: 0 פעמים. תודה: 0 פעמים.

עשית בדיקות שתן בעבר. מומלץ לעשות שתן. האם נטלת אנטיביוטיקה או אאוראנטספטיס בעבר?
האם הנפיחות נמשכת?

בכבוד רב,
I.L עבדולייב

שלום! נפיחות כמו יורד, אם כי באיטיות רבה. שתן לידי, אבל לא על הצורך אלא על בדיקות מניעתי, כך התוצאות ואני במיוחד לא תרבית שתן interesovalas.za לי שאף אחד לא אמר אי פעם. uroantiseptiki לא לקח, אפילו לא יודע מה זה, אבל אנטיביוטיקה נלקחת, ובשנת טבליות וזריקות ו טפטפות, למרות הבטן כבר מקולקלת, ואת גסטרואנטרולוג אסר עליי לקחת אותם, אבל לפעמים בלעדיהם בשום צורה.

anna_1983 נולד רק הודעות: 10 רשום: 23 דצמבר 2011, 08:08 הודה: 0 פעמים. תודה: 0 פעמים.

זה נהדר, כי ללא התערבות רפואית אתהלהרגיש את השיפור. לגבי זיהום בדרכי השתן, אני ממליץ לך לעשות מיקרוסקופיה של משקעים, ובנוכחות של חיידקים, לבצע תרבות של שתן. על בסיס נתונים על זריעה, יש לקבל החלטה על כדאיות הטיפול.

בכבוד רב,
I.L עבדולייב

  • על הפרויקט
  • מידע משפטי
  • צור קשר
  • פרויקטים לשיתוף פעולה
  • כל החומרים שפורסמו באתר www.probirka.org. לרבות כותרות,
    זכויות קניין רוחני, הזכויות הבלעדיות
    שייכים OOO "SvitGrupp IT".
  • כל שימוש (כולל ציטוט בהתאם לנוהל שנקבע על ידי סעיף 1274 של הקוד האזרחי
    קוד ה- RF) של חומרי האתר, כולל כותרות הסעיפים, דפים בודדים של האתר, אפשרי רק באמצעות קישור פעיל צמוד ל- www.probirka.org.
  • הביטוי "מבחנה / PROBIRKA.RU» הוא הייעוד המסחרי, הזכות הבלעדית לשימוש כארגון שייך אמצעי אינדיבידואליזציה של 'SvitGrupp IT'.
  • כל שימוש של ייעוד מסחרי "PROBIRKA / PROBIRKA.RU" אפשרי רק באופן שנקבע על ידי סעיף 5 של סעיף 1539 של הקוד האזרחי של הפדרציה הרוסית.
  • © 2003-2015, LLC "SweetGroup IT", 16+
  • 127521, Moscow, ul. Oktyabrskaya, d.98, בניין 2